ANKARA – BHA
Ahmet Bolat’ın Sabiha Gökçen Havalimanı ziyaretinde ilk durağı, AJet uçuş ekiplerinin bulunduğu ekip odası oldu. Uçuş ve kabin ekipleriyle tek tek sohbet eden Bolat, ekiplerin saha deneyimlerini ve operasyonlarla ilgili görüşlerini dinledi. Burada kısa bir konuşma yapan Bolat, çalışanların özverisine vurgu yaptı.
Bolat; “Her yıl 85 milyon yolcu taşıyoruz. Misafirlerimizin her biri farklı bir hikâyeyle uçağa biniyor; kimi tatil, kimi iş, kimi sağlık, kimi de ne yazık ki cenaze için. Kabin, sizin eviniz. Misafirlerimizi her zaman en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz. Türk Hava Yolları ve AJet, ülkemizin önemli değerleridir; bu değerlere hep birlikte sahip çıkacağız.” dedi. Bolat, çalışanlara yeni yıl için başarı, sağlık ve huzur dileklerini ileterek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ahmet Bolat’ın ziyaretinin bir sonraki durağı terminaldeki AJet kontuar ve kiosk alanları oldu. Burada seyahat işlemlerini gerçekleştiren yolcularla sohbet eden Bolat, özellikle self check-in kiosklarını deneyimleyen yolcuların geri bildirimlerini aldı. Bazı yolcuların fotoğraf talebini geri çevirmeyen Bolat, personelle de operasyonel süreçler üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Terminal ziyaretinin ardından Bolat ve beraberindekiler, aprona geçti. Uçuş operasyonları, yer hizmetleriyle ilgili bilgi alan Bolat, aynı zamanda uçaktan iniş yapan yolcularla da kısa görüşmeler yaptı. Yolcuların, uçuş deneyimleri ve memnuniyetleri hakkında değerlendirmelerini aldı. Bolat, apronda AJet’in Türkiye’nin ve dünyanın ikonik yapılarının görsellerinin yer aldığı yolcu taşıma araçlarını inceledi.
Bolat’ın bir sonraki durağı ise, yeniden düzenlemesi yapılan ve duyurusu yakında yapılacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki CIP salonuydu. Bolat, burada yolcu memnuniyeti ve sunulacak hizmetler hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaret ve incelemelerin ardından Ahmet Bolat, havalimanındaki çalışmaların uyumlu şekilde devam ettiğini belirterek Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ayrıldı.



Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
15 Aralık 2025 Düzcespor gençlerle Giresunspor’u 2-1 mağlup etti
15 Aralık 2025 Radyo yayıncılığında elektronik ölçümle yeni dönem başladı
15 Aralık 2025 Louvre Müzesi kapanma tehlikesiyle karşı karşıya
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
12:18 Yusuf Alp’ten akustik dokunuşlarla duygulara yolculuk: “Kalk Gidelim” müzikseverlerle buluştu
11:25 Trafikte düzeni bozana rekor cezalar yolda
10:39 Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Süper Lig’de yıldız oyuncular maçlara çıkamayacak
10:32 AKK’den “3. Erişkin Lösemi Hastaları Günü”nde farkındalık paneli
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi
Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU
Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu
Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
