Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » İstanbul’da 500 kilograma yakın uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul’da 500 kilograma yakın uyuşturucu ele geçirildi

A - +

Yerel Haberler - 11.11.2025 - 10:42

İstanbul’da 500 kilograma yakın uyuşturucu ele geçirildi

İSTANBUL-BHA

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen operasyonlar kapsamında Arnavutköy, Esenyurt ve Büyükçekmece ilçelerinde toplam 274 kilogram metamfetamin, 130 kilogram eroin ve 90 kilogram kokain ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların amacının uyuşturucunun insanlara ulaşmasını engellemek olduğunu belirterek, “Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumaktır” dedi.

Yerlikaya, operasyonlarda görev alan emniyet güçlerini tebrik ederek, mücadelenin yalnızca Türkiye için değil, tüm insanlık adına verildiğini vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021