
ANKARA – BHA
7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği park, sadece Ankaralıların değil çevre illerden gelen ziyaretçilerin de gözdesi oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde hizmete açılan Atatürk Çocukları Doğal Yaşam Parkı, Başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kent merkezinde doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşların buluşma noktası haline gelen parkı, açıldığı günden bu yana 1 buçuk milyon kişi ziyaret etti.
Toplam 940 bin metrekarelik alanda kurulan parkta; doğal yaşam alanları, farklı yaş gruplarına yönelik oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, kafeler, büfeler, fuaye alanları, piknik alanları, meyve bahçeleri ve geniş etkinlik alanları bulunuyor. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği park, sadece Ankaralıların değil çevre illerden gelen ziyaretçilerin de gözdesi oldu.
Park’ı ziyarete gelen vatandaşlar düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:
-Neriman sağır: “Bu parkı çok beğendim. Alanı geniş ve her yer yeşil. İnsanlar nefes alıyor, rahat geziyor, çocuklar eğleniyor. Bende oyuncaklara bindim çocukluğumu andım. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.”
-Şule Arık: “Ailem ve yeğenimle geldik. Güzel planlanmış. Oyun alanları çok keyifli.”
-Mine Dokur: “Çocukların gezip eğlenebileceği her şey var. Diğer parklardan daha geniş, her şey çok güzel olmuş.”
-Yüksel Bozan: “İkinci kez geldim çok güzel olmuş. Eline sağlık yapanların. Çocuklarla geldik. Burada rahatça eğlenip oynuyorlar.”
-Muhammet Niyazi Bilici: “Çok beğendim burayı güzel aktiviteler var. Bu park diğer parklardan daha güzel ve daha çok oyuncak var. Yeşil alan ve bakımlı bir yer. Teşekkür ederiz.”
-Zeynep Yaman: “Öncelikle bayıldım. Çok büyük ve renkli bir park. Eğlenceli ve çılgınca. Her yeri gezmeye çalışıyoruz, kaydırakları tek tek deneyimliyoruz. Buraya çocukların gelmesini tavsiye ediyorum.”
-Merve Kuşkapan: “Çok geniş ve çocuklara açık. Ücretsiz olması da çok güzel. O kadar büyük ki nereye gideceğimi şaşırıyorum. Bu parkı çok sevdim daha geniş daha büyük. Bütün çocuklara hitap eden bir yer burası.”
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
05 Aralık 2025 Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
05 Aralık 2025 Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
17:06 Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
16:46 TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri görüşüldü
16:04 Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
13:33 AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
13:32 Yeşilay’dan geleceğin sosyal hizmet uzmanlarına ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
