
ANKARA-BHA
Törene ABB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, daire başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda itfaiye çalışanı katıldı.

Törenin ardından Ankara İtfaiyesi ekipleri, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Yavaş, Alacaatlı Mahallesi’nde yaşanan 26 katlı binadaki yangını hatırlatarak, “O gün ekiplerimizin gösterdiği fedakârlığı görünce, ‘En iyi işi yapmışız’ dedim. Can kurtarmak ve yangını söndürmek bizim asli görevimiz. Arkadaşlarımız da bunun en iyisini yaptı” ifadelerini kullandı.

ABB İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, başkentin olası afetlere hazır olduğunu vurguladı. Çeri, modern araç filosu, yeni istasyonlar ve eğitimli personeliyle Ankara İtfaiyesi’nin her tür acil duruma müdahale edebilecek kapasitede olduğunu belirtti. Ayrıca Eskişehir’deki orman yangınında hayatını kaybeden AKUT gönüllülerinin anısına, AKUT Ankara Temsilcisi’ne itfaiye anıtı takdim edildi.
ABB Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu ise itfaiye personelinin alımında liyakati esas aldıklarını, yeni istasyonlar ve gelişmiş donanımlarla müdahale sürelerinin kısaldığını, personelin özlük hakları ve eğitimlerinin güçlendirildiğini söyledi.

İtfaiye Haftası boyunca Ankara İtfaiyesi, farklı etkinlikler ve bilgilendirme çalışmalarıyla halkı bilinçlendirmeye devam edecek. Katılımcılar, stantlarda itfaiye ekipmanlarını yakından inceleyip, yangın güvenliği hakkında bilgiler alabilecek.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
29 Haziran 2026 Antalya’da Orman yangını alarmı
29 Haziran 2026 Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
29 Haziran 2026 Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
