Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Kırıkkale Emniyeti’nde koltuk değişimi

Kırıkkale Emniyeti’nde koltuk değişimi

A - +

Yerel Haberler - 11.09.2025 - 19:15

Kırıkkale Emniyeti’nde koltuk değişimi

KIRIKKALE – BHA

Emniyet teşkilatında kapsamlı görev değişiklikleri yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 37 ilin emniyet müdürü değiştirildi, 22 emniyet müdürü ise merkeze çekildi. Kararnameyle en dikkat çeken değişikliklerden biri Kırıkkale’de yaşandı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ görevden alındı. Başbuğ, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine çekilirken, yerine Polis Başmüfettişi Mustafa Işık atandı.

Görev değişikliği, Emniyet Müdürleri Kararnamesi kapsamında yapıldı. Kırıkkale’deki bu ani değişiklik, emniyet teşkilatında önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Yeni müdür Mustafa Işık’ın önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021