Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni

Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni

A - +

Yerel Haberler - 04.08.2025 - 13:04

Kartalkaya’daki otel yangınıyla ilgili 3 bürokrata soruşturma izni

ANKARA – BHA

Olayın meydana geldiği dönemde Kontrolörler Kurulu Başkanvekili olarak görev yapan Levent Kırcan ile otelin son denetimini gerçekleştiren kontrolörler Barış Başayvaz ve Abdülkadir Eren’in soruşturulmasına karar verildi.

Karar metninde, olay sonrası iki ayrı ön inceleme yapıldığı ve her iki incelemede de yangın güvenliği denetiminin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sorumluluğunda olmadığı, personelin herhangi bir kusur veya ihmali bulunmadığı ifade edildi. Ancak Bakanlık, sürecin yargı boyutunun da değerlendirilmesi amacıyla ilgili üç isim için soruşturma izni verilmesini uygun buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021