
Aksaray Belediyesi tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanına inşa edilen Hasta Konukevi ve Külliye projesinin temeli atıldı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, kalacak yeri olmayan hasta ve yakınlarının barınma ihtiyaçlarının konuk evi aracılığı karşılanacağını belirtti. Başkan Dinçer, Hasta konuk evinden projesinin içerisine külliye projesinin de dahil edildiğini açıkladı.
Aksaray’da sosyal ve kültürel alanda birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Hasta Konukevi ve Külliye projesinde ilk adımın atıldığını söyledi. Tacin Mahallesinde Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yakınlarına inşa edilen Hasta Konukevi ve Külliye Projesinin temelleri atıldı.
Aksaray’da sosyal tesis alanlarına her yıl yenilerini kazandıran Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, toplum her kesimine hitap eden sosyal tesislerle vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Vatandaşların ilgi ve ihtiyaçlarına göre projeler üreten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, sağlık hizmeti almak için il dışından veyahut köy kasaba ve ilçelerden hastaneye gelen hasta ve yakınlarının Hasta Konuk Evinden ücretsiz faydalanabileceğini söyledi. Belediye Başkanı Dinçer, aynı proje içerisine Külliye projesinin dahil edildiği, hasta yakınları ve vatandaşların ibadetlerini rahatlıkla yapmalarına olanak sağlanacağını ifade etti.
Hasta Konukevi ve Külliye Projesinin geçtiğimiz aylarda ihalesinin tamamlandığını aktaran Başkan Dinçer, “Aksaray Konuk Evi ve Külliye Projemizin temelleri atıldı. Çalışmalara hızlı bir şekilde başladık. İhale şartnamesine göre projemizi en kısa sürede tamamlayarak Hasta Konuk Evi ve Külliyemizi hizmete açacağız. Projemizin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında yapılması planlanan Hasta Yakını Konuk Evi, 2 Bin 935 metrekare alan üzerinde inşa edileceği bildirildi. 2 kattan oluşacak olan yeni tesisin içerisinde 2 kişilik ve 4 kişilik odaların yanı sıra kafeterya, teras, mutfak lobi, kütüphane toplantı salonu ve idari birimlerle vatandaşlara kesintisiz hizmet sunulacak.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Haziran 2026 Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
27 Haziran 2026 Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
27 Haziran 2026 Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
0:00 Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
0:00 Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
0:00 DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
0:00 Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
