17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
11:21 Bayramda Aksaray Sokaklarında Kimse Yalnız Kalmayacak: Belediyeden Önlem!
9:29 Aksaray’da Sanayi Sicil Belgesi Uyarısı: “Cezalara Dikkat”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizden aldığımız güçlü destek ile Cumhur İttifakı olarak, 2023 seçimlerinde Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı yine “Başkan” yapacağız.”
2023 hedefiyle, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapmak için, Cumhur İttifakıyla birlikte var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hiç kimse şüphe etmesin. 2023’te zafer Cumhur İttifakının, Aziz Milletimizin olacak. Birlik, beraberlik içinde olduğumuz Cumhur İttifakımız ile 2023 seçimlerini de kazanacağız. Yine dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin bir kere daha başkanı yapacağız. Kendimiz için değil milletimiz için, ülkemiz için, yavrularımızın geleceği için yapacağız.”
Ulaştırmadan sağlığa, enerjiden savunma sanayine, üretimden istihdama, birçok alanda Türkiye bugün bir yere geldiyse AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren milletin sayesinde olduğunun altını çizen Başkan Altınsoy, “20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki; ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik, beraberlik içinde yakalayacağız. 2023’e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te yeniden, Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
21 Mart 2026 Anahtar Parti, AK Parti ile bayramlaştı
21 Mart 2026 İstanbul’da “Huzur” operasyonu: 527 gözaltı
21 Mart 2026 29 ilde DEAŞ’a yönelik operasyon: 139 gözaltı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
11:21 Bayramda Aksaray Sokaklarında Kimse Yalnız Kalmayacak: Belediyeden Önlem!
9:29 Aksaray’da Sanayi Sicil Belgesi Uyarısı: “Cezalara Dikkat”
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
