SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Aksaray’da Şehrin Yeni Yaşam Merkezi Millet Bahçesi

Aksaray’da Şehrin Yeni Yaşam Merkezi Millet Bahçesi

A - +

Belediye Haberleri - 08.11.2021 - 11:08

Aksaray’da Şehrin Yeni Yaşam Merkezi Millet Bahçesi

Aksaray Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Millet Bahçesine ağaç dikimleri ve oyun gruplarının kurulumu yapılıyor.

Kalanlar Mahallesinde bulunan doğal güzelliklerin gün yüzüne çıkacağı Millet Bahçesi toplam 342 Bin Metrekarelik alanda hayata geçiriliyor. Vatandaşların aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri Millet Bahçesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Geçtiğimiz günlerde yol açma çalışmalarının yapıldığı Millet Bahçesinde kapalı alan olarak kullanılacak kafeterya, kıraathane, kamelyalar ve dinlenme alanlarının inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 342 bin metrekarelik alanın tüm noktalarına ulaşımı kolaylaştırmak adına yollar açan Belediye ekipleri Akıllı Bisiklet Yolları ile Millet Bahçesinin tüm alanlarını donattı.

Şehir genelinde kişi başına düşen yeşil alan varlığını artırmak yönünde çalışmalar yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kalanlar Mahallesinde Millet Bahçesinin yapıldığı alandaki ağaçların ve süs bitkilerinin tamamının bakımını yaptırdı. Başkan Dinçer, mevcut ağaçların bakımlarının yanı sıra Millet Bahçesine çok sayıda sayı da fidanın dikilmesini sağladı.

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Millet Bahçesine kamelyalar ve yeni oyun grupları yerleştirilerek vatandaşların aileleri ile birlikte hoş zaman geçirebilecekleri mekân haline dönüştürüldü.

Mille Bahçesinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada Millet Bahçesinin şehrin yeni yaşam merkezi olacağını vurguladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021