
Ülkemizin Tekstil Sektöründeki önde kuruluşları arasında yer alan Lc Waikiki, Aksaray Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapma adına ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş ile Oda hizmet binasında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.
Aksaray’ın yatırımlar noktasında önemli bir merkezi il olduğunu bunun neticesinde Aksaray’a yatırım yapmak istediklerini belirten Lc Waikiki yetkilileri, ATSO Başkanı Göktaş’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da “Bugüne kadar Ülkemizin, yüzlerce ülkeye yaptığı ihracat ile gurur kaynağı olan ve Tekstil sektörümüzün en başarılı firmaları arasında yer alan Lc Waikiki’nin Aksaray’a yatırımı noktasında firma yetkililerimiz ile Odamızda bir araya geldik. Aksaray’ın avantajlarından stratejik konumundan ve öneminden bahsettik.
Aksaray’a yatırım yapmanın kazandırmaktan başka bir alternatifinin olmadığını kendilerine beyan ettik. Ülkemizin Tekstil Sektöründe önde gelen firmalarının Aksaray’a yatırım yaptıklarını bu noktada kendilerinin de yatırım yapmaları halinde en doğru kararı vereceklerini bu noktada ATSO olarak bizlerden de her türlü desteği göreceklerini beyan ettik. Her geçen gün hızla büyüyen ve yakın zamanda ülkemizin önde gelen sanayi kentleri arasında yer alacak olan şehrimizin yatırımlar noktasındaki doğru adımları devam edecektir. Bizim yatırımcılara vereceğimiz en güzel mesaj Aksaray’a yatırım yapmanın kazandırmak olacağıdır” Dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
05 Aralık 2025 Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
05 Aralık 2025 Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
17:06 Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
16:46 TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri görüşüldü
16:04 Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
13:33 AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
13:32 Yeşilay’dan geleceğin sosyal hizmet uzmanlarına ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
