SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İHH Çocuk Kulübü Yaz Kursu Başladı

İHH Çocuk Kulübü Yaz Kursu Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.06.2018 - 10:42

İHH Çocuk Kulübü Yaz Kursu Başladı

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi ve Çocuk Kulübü organizesinde beş haftalık yaz kursu başlatıldı. 9-14 Yaş arası özel çocukların eğitim göreceği kursta Kur’an Okuma, Hadis, İlmihâl ve Ahlak derslerine ağırlık verileceği belirtildi.
Kurs hakkında açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN amaçlarının millete emanet olan yetim çocukların topluma örnek şahsiyetler olarak kazandırılarak, ülkemizde güzel ahlaklı insanların sayısının artması olduğunu söyledi. Özkan, 7 yıldır yürütülmekte olan yetim projesi kapsamında Aksaray doğumlu 342 özel emanetle ilgilendiklerini, bu çocuklara aylık 100TL burs verdiklerini belirtti. Yıl boyunca haftasonları düzenli olarak özel çocuklara gönüllü öğretmenlerle okul derslerinde yardımcı olduklarını ifade eden Özkan, yaz kursu ile de istekli çocuklarla bu birlikteliğin devam edeceğini söyledi.
Eğitimin çok hassas bir durum olduğunu ve bu yüzden çocuklarla ilgilenecek eğitim kadrosunu özenle seçtiklerini vurgulayan İHH Başkanı Özkan, emeklerini esirgemeyen gönüllü öğretmen ve üniversite öğrencilerine teşekkür etti.
Beş hafta sürecek yaz kursunda robotik kodlama dersi, piknik, gezi ve her gün spor faaliyetlerin olacağı belirtildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021