SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Terminalde Bulunan Cüzdan Sahibine Ulaştırıldı

Terminalde Bulunan Cüzdan Sahibine Ulaştırıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.09.2017 - 15:17

Terminalde Bulunan Cüzdan Sahibine Ulaştırıldı

Aksaray Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali içinde bulunan cüzdan belediye personeli tarafından sahibine ulaştırıldı. Bulunan cüzdanın içinden 700 Euro ve 310 lira olduğu bildirildi.

Bayram tatili için gittiği Otobüs Terminalinde duyarlı bir vatandaşın bulduğu ve içerisinde 700 Euro ve 310 lira olan cüzdanı Belediye Ulaşım Hizmetleri müdürlüğüne bağlı Zabıta ekiplerine teslim etti.

Ekipler, cüzdan sahibi ile irtibat kurmak için seferberlik ilan etti. Cüzdanın içerisinde Fransa ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartından ve işyeri telefon numarasından yola çıkılarak Fransa’da ki işyerinden Ertuğrul Gazi isimli vatandaşa ulaşıldı.

Önceki gün ise Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hurşit Bozkurt, içindeki para bulunan cüzdanı Aksaray’a izin için gelen Ertuğrul Gazi’ye teslim etti. Cüzdanı teslim alırken büyük mutluluk yaşayan gurbetçi Ertuğrul Gazi, “İnsanlığın ölmediğini memleketimde tekrar yaşattılar. Cüzdanımı bulan duyarlı hemşehrime ve benimle bağlantıya geçen belediye personellerine teşekkürlerimi bir borç biliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021