17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
11:21 Bayramda Aksaray Sokaklarında Kimse Yalnız Kalmayacak: Belediyeden Önlem!
9:29 Aksaray’da Sanayi Sicil Belgesi Uyarısı: “Cezalara Dikkat”

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçe ve beldelere yönelik yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. Çalışmaları inceleyen Milletvekili Aydoğdu, çiftçiler ve belde halkını da ziyaret ederek tarım ve hayvancılık alınanda bilgiler aldı.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Eskil ilçesi ve Yeşiltepe beldesi arasında yapılan yol çalışması başta olmak üzere diğer belde ve ilçeler arasında yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile birlikte çalışmaları inceleyerek bilgiler aldı. Yaz sezonunun gelmesi ile birlikte asfalt sezonunun geçtiğimiz aylarda başladığını ve hızla devam ettiğini belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Altundağ, ilçe, belde ve köy yollarında çalışmalar yapıldığını söyledi.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, gelişmiş Türkiye’nin 81 ilinde gelişmelerin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, insanların, vatandaşların huzuru, refahı, rahat ve yaşanabilir bir geçim elde etmeleri için çalışmaların devam ettiğini söyledi. AK Parti Hükümeti ile birlikte Türkiye’nin 81 ili ile birlikte adeta şaha kalktığını belirten Milletvekili Aydoğdu, “AK Parti iktidarı öncesinde durum gerçekten içler acısıydı. Bugün baktığımızda, bu köylerimizde, beldelerimizde yollar bile yoktu. Türkiye’nin birçok bölgesinde şehirler arası ulaşımda duble yol bile yoktu. Ama AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin 4 bir yanı duble yollarla kaplandı. İlçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizin yolları asfalta kavuştu. Bugün bakıyoruz ve inceliyoruz. Yapım çalışmaları halen devam ediyor. Allah izin verirse hızla gelişmeye var gücümüzle, milletimizin desteğiyle devam edeceğiz” dedi.
Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında ciddi bir potansiyeli olduğunu ve Türkiye’nin tarım ve hayvancılık alanında Aksaray’ın önemli bir noktada olduğunu söyleyen Milletvekili Aydoğdu, “Aksaray tarım ve hayvancılık şehri. Şehrimizin yüzde 80’i tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlıyor. Bu gerçekten ciddi bir rakamdır. Geçmiş yıllara baktığımızda tarım ve hayvancılık gerçekten zordu. Ancak bugün baktığımızda üreticilerimiz, çiftçilerimiz yüzleri gülerek işlerinin başındalar, kazançlarını sağlıyorlar. AK Parti iktidarı ile tarım ve hayvancılık sektörünün temsilcileri, üreticilerimizin de yüzleri gülüyor. Tarım ve hayvancılığı desteklemek, üreticilerimizi desteklemek adına birçok kalemde hükümetimiz tarafından desteklemeler yapılıyor. Bu desteklemeler her geçen yıl artarak devam ediyor. Allah izin verirse desteklemeler de tüm hızıyla devam edecek ve ülkemizin vazgeçilmez üretim ve gıda unsuru olan tarım ve hayvancılığımız çok daha iyi gelişerek daha iyi noktalara gelecek” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Denizlerde fırtına: Dört bölgede kuvvetli rüzgar bekleniyor
0:00 Bakan Memişoğlu: Türkiye son 10 ayda 513 ton hafifledi
0:00 73 ilde narkotik operasyonu: 1 tonun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi
0:00 Çamlıbel tüneli ve bağlantı yolları projesinin ihale süreci tamamlandı
0:00 Bayram tatiline çıkacaklar dikkat: Tüm yurtta yağışlı hava etkili olacak
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
17:01 Aksaray’da Bayram Öncesi Tatlı Denetimleri Sıkılaştırıldı
8:46 Aksaray’da “Köyümde Yaşamak” Projesi İçin Başvurular Başladı
8:33 Aksaray MÜSİAD’dan Duygulandıran İftar: İş Dünyası ve Asırlık Çınarlar Aynı Masada
11:21 Bayramda Aksaray Sokaklarında Kimse Yalnız Kalmayacak: Belediyeden Önlem!
9:29 Aksaray’da Sanayi Sicil Belgesi Uyarısı: “Cezalara Dikkat”
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
