
Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı patlamada Aksaraylı Maden Teknik ve Arama (MTA) da, Tabiat Tarihi Müzesi personeli 26 yaşındaki Mehmet Alan da hayatını kaybetti.
Ankara’da dün Kızılay Meydanı’ndaki terör saldırısında MTA’da Tabiat Tarihi Müzesi personeli olarak görev yapan 26 yaşındaki Mehmet Alan’da hayatını kaybetti. Aslen Aksaray’ın Sultanhanı Kasabası nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Alan’ın 2015 yılında MTA’da çalışmaya başladığı ve bekar olduğu belirtildi. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Alan’ın iş arkadaşı Burhan Tural’ın da aynı saldırıda yaralandığı ve Hacettepe Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan, MTA Genel Müdürü Yusuf Ziya Coşar, kurumun resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Ankara Güvenpark’ta gerçekleşen patlama sonucunda Genel Müdürlüğümüz Tabiat Tarihi Müzesi personeli Mehmet Alan Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Ayrıca Tabiat Tarihi Müzesi personeli Burhan Tural bu elim olayda yaralanmış olup tedavisi Hacettepe Hastanesinde devam etmektedir, kendisine Allah’tan acil şifalar dilerim” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
05 Aralık 2025 Bilecik İl Müdürü İlkay Türkoğlu Aydın’a atandı
05 Aralık 2025 Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı İstanbul’a atandı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
17:06 Ankara’nın En Prestijli Ödülü RİDEF’e!
16:46 TİMBİR’den RTÜK’e ziyaret; İnternet medyasında yeni dönem iş birlikleri görüşüldü
16:04 Serik’te 12 adrese eş zamanlı baskın: 8 gözaltı
13:33 AK Parti İlçe başkanı Halil Etili, Çantırlı halkını dinledi
13:32 Yeşilay’dan geleceğin sosyal hizmet uzmanlarına ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ŞEKER HASTALIĞI (DİYABET) ve HİMALAYA TUZU

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da okulda cinayet 1 ölü 1 ağır yaralı
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
