SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Girmediğimiz Gönül Kalmayacak

Girmediğimiz Gönül Kalmayacak

A - +

Aksaray Haberleri - 26.05.2015 - 18:42

Girmediğimiz Gönül Kalmayacak

Aksaray AK Kadınları Aksaray’ı Aydınlatmaya devam ediyor. Mahalle mahalle çat kapı yaparak yorulmadan broşür dağıtan, mahalle toplantıları yaparak AK İcraatları anlatan AK Kadınlar bir hayali gerçekleştirmenin binlerce insana ulaşmanın gururunu yaşıyor.

Gittikleri her mahallede, mahalle sakinleriyle ziyaretinde sevgiyle karşılanan Hediye Pak ve Ak Kadınlar bilinçli geleceklerin boy gösterisi anneler olarak çalışmalarını sürdürüyor. Seçime yaklaşırken; amacımız bütün mahalleleri ziyaret ederek dilimiz damağımız kuruyana kadar gerçekleri anlatmaktır. Ellerini öpmediğimiz yaşlı ninelerimiz hayır duasını almadığımız amcalarımız sarılmadığımız bacılarımız kalmasın diye bizler çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

Günde 1000’den fazla insana ulaşıp broşür, gazete ve hediyelerimizi dağıtıyoruz. Halkımızın yoğun ilgi ve sevgisine minnettarız bugün de yarında hep birlikte olacağız, diyen Hediye Pak seçildiği günden bugüne attığı her adımın millete hizmet şuuruyla olduğunu söyledi. Bu gururla yürümek bizler için şereftir gelin adımlarımız denk düşsün dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021