SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 2018-2019 Amatör Futbol Sezonu Hayırlı Olsun

2018-2019 Amatör Futbol Sezonu Hayırlı Olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2018 - 15:46

2018-2019 Amatör Futbol Sezonu Hayırlı Olsun

Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç,“Biz buraya hizmet için geldik. İnşallah bunu sonuna kadar hep beraber devam ettireceğiz. Her şey Aksaray sporu için, her şey Aksaray futbolu için ” dedi.
Aksaray ASKF Başkanı Cavit Kılıç, “ Yeni sezonun hepimize hayırlar getirmesini, kazasız belasız bir sezon geçirmeyi Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Bizler Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Taban Birliklerimizle beraber dostluk ve kardeşlik içerisinde faaliyet sürdürüyoruz. Bu zamana kadar kardeşçe her konuda fikirlerimizi paylaşarak Aksaray sporunun sorunlarının çözümünde birlikte hareket ederek birlikte adım attık. Bundan sonra da böyle devam edecek inşallah. Sezon içerisinde elbette sorunlar, sıkıntılar olacaktır. Başkanlarımızdan, sporcu kardeşlerimizden problem olduğunda bir salise düşünsek aslında birçok olayın önüne geçebileceğimizin farkında olmalıyız. Kızdığımız anda sıcağı sıcağına yaşadığımız olayların neticesinde açıklama yapmak, konuşmak, sosyal medyada paylaşmak geri dönülebilecek hata yapmamıza sebebiyet verebilir. Bu yüzden sağduyulu daha sağlıklı bir şekilde sezona başlaması ve inşallah sezon sonunda herkesin hak ettiği başarıyı elde edeceği kanatindeyim. Her şey Aksaray sporu için, her şey Aksaray futbolu için. Biz buraya hizmet için geldik. İnşallah bunu sonuna kadar hep beraber devam ettireceğiz. Katkı ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum”. Yeni sezonun hepimize sağlık, mutluluk, başarı getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021