SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » 2. Lig Hasretini El Ele Verip Dindirebiliriz

2. Lig Hasretini El Ele Verip Dindirebiliriz

A - +

Aksaray Haberleri - 04.02.2021 - 22:04

2. Lig Hasretini  El Ele Verip Dindirebiliriz

3 .lig 4 .grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Aksarayspor’da kulüp başkanı olarak Tamer Yalvaç ilk resmi maçını Bergama karşısında verdi. Kulüp başkanı iş adamı Tamer Yalvaç takımının sahadan zaferle ayrılması ile büyük mutluluk yaşadı.
Siyah beyazlılarda kulüp başkanı Tamer Yalvaç ikinci devrenin ilk maçında alınan Bergama maçı sonrasında hem alınan galibiyeti hem de takımın hedeflerini anlattı.
Aksarayspor Kulübü Başkanı Tamer Yalvaç, “ bu şehrin bizlerden bir isteği var. Sezon başı bu hedefle yola çıktık. Şampiyonluktan başka hiçbir şey düşünmüyoruz. İnşallah bu hedefimize kazasız ulaşmak istiyoruz. İkinci devrede daha güçlü bir takım oluşturabilmek için transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla titizlikle çalıştık.
Ligin ikinci yarısındaki her maçın zorluğunu ve final havasında olacağının bilincindeyiz. Bergama karşısında çok iyi oyun ortaya koyarak skor belki 1-0 ama sayısız gol pozisyonları bulduk. Bunları gole çevirsek çok farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Her şeye rağmen futbolda kazanmak güzel, sahada mücadeleyi bırakmayan oyuncularımı ve kenarda büyük bir heyecan ile takımı yöneten teknik ekibimizi kutluyorum.
Bundan sonra hedefimize emin adımlarla yürümek için futbolumuzu daha üst seviyelere taşımak ve sezon sonu şehrin en büyük hayali olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz.” dedi.
Kulüp başkanı Yalvaç açıklamalarının devamında ; devre arası transfer dönemleri çok zorlu dönemlerdir. Bu dönemlerde transfer gerçekleştirmek yoğun bir çalışma ve çaba gerektirir. Takımımızın menfaatleri için en iyisini yapamaya çalıştık. Takımdan giden oyuncularımız oldu. Yerlerine ise önemli oyuncular aldık.
Transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla titizlikle çalıştık. Bu çalışmalar sonucunda kadro genişliğimizi artırdık.
Bütün şehir olarak artık kenetlenme takımına sahip çıkma zamanıdır. İstediğimiz hedefe ulaşmak için bütün şehir olarak inanmalıyız. Takımımıza sahip çıkmalıyız. Kucaklamalıyız. Özlenen şampiyonluğu 15 yıllık 2 .lig hasretini ele le verip dindirebiliriz.
Futbolu seven ve her zaman takımına sahip çıkan valimiz ve Belediye Başkanımız var. Bu bizim için çok büyük bir güç. Onun için hiçbir zaman takımın üzerinden elini çekmeyen ve desteğini esirgemeyen sayın valimiz Hamza Aydoğdu ve sayın Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e şahsım ve yönetim kurulun adına teşekkür ediyorum. dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021