SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Güncel Haber » 155 çiftçimize 14.790 adet fidan dağıtıldı

155 çiftçimize 14.790 adet fidan dağıtıldı

A - +

Güncel Haber - 11.03.2021 - 20:51

155 çiftçimize 14.790 adet fidan dağıtıldı

Aksaray il Özel İdaresinden yapılan açıklamada; Sayın Valimiz Hamza Aydoğdu’nun himayelerinde Aksaray İl Özel İdaresi ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği kapsamında 155 çiftçimize 14.790 adet fidan dağıtımı yapılmıştır.

Fidan Dağıtım Programı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen programa, İl Genel Meclis Başkanımız Sn.Mehmet Tüzün, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sn.Yüksel Çelik, Ziraat Odası Başkanımız Sn.Emin Koçak, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Sn.Bülent Saklav ve çiftçilerimiz katıldı.
Fidan dağıtımından önce konuşmalarını yapan Genel Sekreterimiz Yüksel Çelik; “İlimiz tarımsal üretim sıralamasında ülkemizde ilk 10 il arasında yer almaktadır.Tarımsal üretimin bir koluda meyve yetiştiriciliği olup ilimizde 26.200 dekar alanda meyve yetiştiriciliği yapılmaktadır.Bu kapsamda İl Genel Meclisimiz ile birlikte tarımın kalkınması için ayırdığımız bütçenin de ilimize katkı sağlamasından memnuniyet duymaktayız. Dikilecek fidanların İlimize katkı sağlayacak olup aynı zamanda da ekonomik olarak da destek olacaktır. Üreticilerimize Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021