SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı Madeni Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

Vali Ataklı Madeni Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 12.08.2015 - 14:03

Vali Ataklı Madeni Sanatkarlar Odasını Ziyaret Etti

Vali Şeref Ataklı Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Odası’nı ziyaret etti. Sanayi Sitesinde Oda İdare Binasında gerçekleşen ziyarette Oda başkanı Mehmet Üçkulak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Vali Ataklı, sanayi konusunun önemli bir konu olduğunu belirterek sanayi sitesinin şehrin merkezinde kaldığını esnaflarında ihtiyacını karşılamadığını söyledi.

Mevcut durumun rahat hizmet üretilmesini engellediğini daha iyi şartlarda yeni bir sanayi sitesinin çok önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Vali Ataklı; “Aksaray belediye başkanlığımız bu konuda gayretini gösteriyor. Toki başkanımızın Aksaray ziyaretinde de konu gündeme geldi. Bu konuda çalışmalar yürütülüyor. İnşallah iyi bir çözüm ortaya çıkar. Esnaflarımız daha iyi şartlarda çalışma imkanı bulur, vatandaşlarımızda daha iyi hizmet alma imkanına kavuşur. Mevcut yapıda uygun olmayan ortam ve görüntüler kaldırılarak daha özenli güzel bir yapılaşmaya açılır herkesin memnun olacağı bir çözüm üretilmiş olur. ‘dedi.

Yeni sanayi çalışmalarının devam ettiğini belirten Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Odası Mehmet Üçkulak da Vali Şeref Ataklı’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek yeni sanayi sitesi projesi hakkında Vali Ataklı’ya bilgi verdi.

Projede yerleşim planı çalışmaları tamamlanarak taslak üzerinde anlaşma sağlandığını belirten Üçkulak, Belediye Başkanımız bu konuda gayret gösteriyor. Projede 100 ila 500 metrekare arasında dükkânlar yer alıyor. 500 metrekarenin üzerinde dükkân talebi olursa esnaflarla görüşerek ayrı bir site yapılması gündemde bu sorunu bu yıl sonuna çözmek istiyoruz. Sanayide 1.500 esnafımız var hepsinin eşit yararlanmasından yanayız. İnşallah bir sorun çıkmayacak. Mevcut sanayi sitemiz de imar uygulamasında küçülme olmayacak, burada yeni bir şehir planı yapılacak. Aksaray’a hayırlı bir hizmet sunmaya gayreti ile hep beraber çalışıyoruz’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021