SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ülke tarihimizde çok önemli yere sahip olacak bir seçimin arifesindeyiz

Ülke tarihimizde çok önemli yere sahip olacak bir seçimin arifesindeyiz

A - +

Aksaray Haberleri - 01.05.2018 - 15:10

Ülke tarihimizde çok önemli yere sahip olacak bir seçimin arifesindeyiz

Ak Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Yaşar Öztürk ziyaretlerine durmadan devam ediyor. Öztürk, ziyaretleri kapsamında MÜSİAD Aksaray Şube başkanı Eyüp Dağdaş ve Eskil Ak Parti ilçe başkanı Ali Mutlu’yu ziyaret etti.
Ak Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Yaşar Öztürk ziyaretlerinde yaptığı açıklamasında; Ülke tarihimizde çok önemli yere sahip olacak bir seçimin arifesindeyiz. Ülkemiz,Milletimiz ve Aksaray içinde hayırlı bir seçim olmasını diliyorum.27. Dönem Milletvekili Aday Aday olmamdaki etkenler şunlardır.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm Ak Parti kademelerinin bu ülkenin ve bilhassa biz gençlerin geleceğini düşünerek planladıkları 2023 , 2053 ve 2071 hedefleri varken , gençler olarak bizelere çizilen bu ufuklara , bu istikbale, büyük medeniyetimizin büyük davasını omuzlarımızda hissederek Geçmişi sorgulayarak, Geleceğe bakarak çalışmak asli görevimiz olmalıdır.

Gençliğin özgüvenini, azmini her platformda gösterebilmesi için önünü açan, bizlere olan güvenini her fırsatta dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın şüphesiz en büyük mutluluğu Aziz vatanımızın bekasını her şeyden önde tutan ve bu vatanın geleceğini inşa etmek isteyen gençlerin varlığı olacaktır.

Siyasette, bilimde, ekonomide, sporda hangi alanda olursak olalım gayemiz tek hedef uğruna bir ve dik olmaktır. O hedef vatanımızın, milletimizin bekasıdır.

İşte bu sebeple aklımızı, irfanımızı, sağduyumuzu milletin kürsüsünde aşkla, heyecanla ortaya koymak ,geleceğe bakmak için bu kutlu yola çıktık.Taktir her ne olursa olsun ,aynı heyecanla , inançla ülkemizin bir genci olarak üzerimdeki hakkın da farkına vararak çalışmaya davam edeceğim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021