SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TÜMSİAD’ın yeni başkanı İbrahim Ulusoy oldu

TÜMSİAD’ın yeni başkanı İbrahim Ulusoy oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 02.03.2019 - 14:05

TÜMSİAD’ın yeni başkanı İbrahim Ulusoy oldu

TÜMSİAD 23 Şubat 2019 tarihli seçimli Genel Kurul sonrası seçilen Yönetim Kurulu üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aksaray şubesi 23 Şubat Cumartesi günü İl Yönetim binasında yapılan seçimli Genel Kurul, birlik ve beraberlik havasında yüksek katılımla gerçekleştirildi.
Yapılan Genel Kurul sonrası görevi devralan yeni Yönetim, İbrahim ULUSOY Başkanlığında ilk Yönt. Kurl. Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı yeni döneme dair hedeflerini kamuoyu ile paylaştı İbrahim ULUSOY;
“Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan şu günlerde amaçlarının, sektörel sorunlara çözüm üretmek, yatırım alanlarının geliştirilmesi, Kobi’lerin rekabet gücünün, ihracatın ve istihdamın artırılması olduğunu ifade eden Başkan Ulusoy; Vizyonumuz ulusal ve uluslararası iş dünyasında iktisadi ve ticari alanda etkin, sivil toplum, özel sektör ve kamu ilişkilerinde öncü, irfan sahiplerinin oluşturduğu tercih edilen bir STK olmaktır. Değerlerimiz; Hak ve adaleti savunmak,yüksek ahlâki değerlere ve iş ahlâkına sahip olmak, girişimci yeniliğe açık ve kendini geliştirebilen olmak, erdemli, dürüst ve güvenilir olmak, istişare ve liyakate önem vermek,tasarruf ekonomisi ve faizsiz finans sistemini savunmaktır.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021