SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz`ün anneler günü mesajı

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz`ün anneler günü mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2018 - 13:29

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz`ün anneler günü mesajı

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz yaptığı yazılı açıklamada; Bu kadim coğrafyayla birlikte, dünyanın dört bir tarafındaki bütün annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Özellikle şehit annelerine bu özel gün vesilesiyle sonsuz hürmetlerimi ve milletimiz adına şükranlarımı arz ediyorum.

Allah bütün annelerden ve özellikle yavrularını bu topraklar uğruna şehit veren annelerden ebediyen razı olsun.

Bu aziz millet vatansız kalmasın, bu kutlu coğrafyada al yıldızlı bayraktan başkası dalgalanmasın, bu toprakların sevgi kokan çocukları boyunduruk altında yaşamasın, bu aziz milletin çocukları esareti, korkuyu ve terörü yaşamasın diye vatan savunması uğruna şehit olan tüm kahramanlarımızı bu özel günde saygıyla, sevgiyle, rahmet ve minnetle anıyorum.

Yüce kitabımız Kuran’ı Kerim’in ‘onlara öf bile demeyin’ emri gereği anne ve babalarımıza hürmette kusur etmemeyi yüce dinimizin bir emir olarak gören bizler anne ve babalarına hürmetsizlik edenleri asla hoş görmeyiz, göremeyiz…

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimizin ebedi rehberliğinde şekillenen imanımız ve cennetin annelerin ayakları altında olduğuna olan inancımız gereği bugün ve her gün hakları ödenmez annelerimize en kalbi sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Partimiz kurulduğu günden bu yana hiçbir anne evlat acısı yaşamasın diye elinden gelen çabayı tüm hassasiyeti ile dün olduğu gibi bugün de göstermeye devam ediyor.

Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir aktör olmasın istemeyen iç ve dış mihrakların tüm türlü oyunlarına, kirli planlarına, hain ittifaklarına, alçak darbe girişimlerine rağmen, 2023, 2051, 2071 hedeflerine ulaşmak için çıktığımız demokrasi yolunda özellikle annelerimizin rızasını, duasını her şeyden çok önemsiyoruz.

Hükümet olarak bütün imkanlarımızla annenin, ailenin ve toplumun güçlenmesi için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Hiçbir ocağın sönmesini, hiçbir annenin gözyaşı dökmesini istemediğimiz ülkemizle birikte tüm mazlum coğrafyaların istisnasız bütün annelerini sevgiyle, hürmetle selamlıyor, Anneler Günü’nü kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021