SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tarım Yazarı Borsada

Tarım Yazarı Borsada

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2017 - 10:28

Tarım Yazarı Borsada

Hayvancılığın duayeni olarak bilinen Dünya Gazetesi yazarı Ali Ekber Yıldırım, Aksaray Ticaret Borsası ev sahipliğinde Hayvancılıkla ilgili gelişmeleri, sorunları ve çözüm önerilerini içeren bir konferans verdi.

Aksaray Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen konferansa Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bestami Zabun, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Damızlık Süt Sığırı yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, İlgenel Meclis Üyesi ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk,TARKOP Başkanı Cuma Kürkçü, Aksaray Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Raşit Oğuz, Hasan Kurt, Meclis Üyeleri İlhan Demir, Mehmet Ekici, Ali Hakan Acar, Sefa Altınkaya, Aksaray da Faaliyet Gösteren Tarım Kalkınma Kooperatifi Başkanları, Aksaray Ticaret Borsası Üyeleri ve Tarım Paydaşları katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Yoğun iş programı arasında bizleri kırmayarak tarım ve hayvancılığın sorun ve sıkıntılarını, çözüm önerilerini, hayvancılık ile ilgili gelişmeleri, tarım ve hayvancılık ile ilgili gündemi içeren bilgileri bizler ile istişare edip paylaşmak üzere buraya kadar geldi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Konferansın verimli geçmesini temenni ediyor sözü tarım ve hayvancılığın duayeni değerli hocam Ali Ekber Yıldırım’a bırakıyorum” dedi.

Dünya Gazetesi Yazarı Ali Eber Yıldırım ise konferansında Ülkenin Gündemi, Küresel Sorunlar, Genel veriler, Tarım Kredileri, Destekler, Milli Tarım Projesi, Havza Modeli, Destekleme Kapsamındaki Ürünler, Milli Hayvancılık Politikası, Hayvancılık verileri, Hayvancılık Politikası, sorunlar, 2023 hedefleri konusunda bilgiler verdi.

Dünya Gazetesi Yazarı Ali Eber Yıldırım yaptığı konferansın ardından soru cevap şeklinde katılımcılar ile sohbet etti. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün plaket taktimi ile konferans son buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021