SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sultanhanı Ortaokulu’na Fen Laboratuvarı Kuruldu

Sultanhanı Ortaokulu’na Fen Laboratuvarı Kuruldu

A - +

Aksaray Haberleri - 11.10.2016 - 14:01

Sultanhanı Ortaokulu’na Fen Laboratuvarı Kuruldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğü “Yeni Nobel Adaylarımız Neden Olmasın?” projesi kapsamında, Sultanhanı Kasabası Ortaokulu’na Fen Laboratuvarı kuruldu.

Sezonun üçüncü ve son laboratuvarının teslim töreninde konuşan Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Yılmaz, “Topluma Hizmet Uygulaması” dersi kapsamında yapılan çalışmada bu sezon için sona gelindiğini, yeni sezonda da benzeri çalışmalar yapmayı planladıklarını söyledi. Çalışmanın kurumlararası işbirliğini tesis etmesi bakımından da önemli olduğuna dikkat çeken Prof. Yılmaz, öğrencilerin erken yaşta bilime yönlendirilmesinin, ileride yeni Aziz Sancar’lar yetişmesine de vesile olabileceğini söyledi. Vali Yardımcısı Şahin Bayhan başta olmak üzere, il ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen törende, katılımcılara fen deneyleri gösterisi yapıldı.

Açılış töreninin sonunda, geçen yıl Aksaray’da dereceye giren başarılı kız öğrenciye teşvik ödülü verildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021