SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 14.05.2015 - 19:09

Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanıyor

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bünyamin Köse, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Himmet Durgut, Belediye Başkanı Haluk Yazgı ve Eczacılar Odası Başkanı Nazan Ulukuş Deniz ile bir araya geldi.

Bu yıl 8. si kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Çalışkan şöyle devam etti: “ asıl amacımız Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili konuları köyde kentte yaşayan her vatandaşımıza her fırsatta ulaştırmaktır. Akılcı İlaç Kullanımı (AİK) kapsamında gereksiz ilaç kullanımının önüne geçmek amacıyla kurumumuz; Hekimlere yönelik, Hemşirelere yönelik, Sağlık Çalışanlarına yönelik, Eczanelere yönelik, İlkokul, ortaokul, lise öğrencilerine yönelik, topluma yönelik kitaplar bastırdı. Bu amaçla bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu kitapların dağıtımını yapıyoruz.Sağlıkta Tasarruf Olmaz ama sağlıkta İsrafta olmaz düşüncesi içindeyim.

Poşet poşet gereksiz ilacın sadece maddi kayıplar oluşturmadığını hepimiz biliyoruz. Çünkü birçok ilacın yan etkisi var. Gereksiz yere kullanılan ilaçlar hayatımızı tehdit ediyor. Biraz daha bilinçli olmak hepimize çok şey kazandırır diye düşünüyorum. Bu vesileyle Hemşirelerimizin ve Eczacılarımızın da haftasını kutluyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021