SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK İl Müdürü Çalışkan istifa etti

SGK İl Müdürü Çalışkan istifa etti

A - +

Aksaray Haberleri - 31.08.2015 - 18:30

SGK İl Müdürü Çalışkan istifa etti

SGK Aksaray İl Müdürü Saffet Çalışkan, AKP den aday adayı olmak için istifa etti .
Çalışkan; “Ben de varım” dedi
1 Kasım Seçimleri için Aksaray’dan Ak Parti Aday Adayı Kervanı’na yeni isimler ekleniyor.
Yeni isimlerin eklendiği AKP Aday Adayı Kervanı’na katılan isimlerden birisi de SGK Aksaray İl Müdürü Saffet Çalışkan oldu. Gazetemiz editörüyle yaptığı görüşme sonucu Çalışkan aday adayı olduğunu belirtti.
Çalışkan yaptığı açıklamada; Büyük Türkiye büyük fedakârlıklarla olacak, bizde büyük Türkiye için üzerimize düşen fedakârlığı yapmaya her zaman hazır olduk, olacağız inşAllah. Zor günlerden geçen Milletimiz, 1 Kasım 2015 günü Tekrar seçim yapacak. Bu seçimde Ak Parti Milletvekilliği için tekrar aday adayı olmaya karar verdik. Milletimizden aldığımız heyecan, telkin, istekler ve yaptığımız istişareler bu göreve talip olma kararımızın en önemli sebebi oldu. Büyük Aksaray için büyük bir titizlik ile belirlediğimiz Projelerimiz ile yeniden meydanlarda olacağız. 6-7 ay önce bizim proje olarak milletimizin önüne koyduğu vaAdlerimiz, şimdilerde öncelikli icraatlar oldu. Demek ki doğru yoldayız. Aksaray’ımıza ve Milletimize hizmet yolunda gereken tüm fedakarlığı yapmak için var gücümüz ile çalışacağız.
Rabbim bizi bu yolda muzaffer kılması dileğimiz. Bu yolda bize desteğini ve duasını esirgemeyen hemşehrilerim ve dava arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021