SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Serdengeçti’nin miraç kandili mesajı

Serdengeçti’nin miraç kandili mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.04.2018 - 20:07

Serdengeçti’nin miraç kandili mesajı

Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti yaptığı yazılı açıklamada; Miraç, Recep ayının 27. gecesinde alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin, Rabbimizin sonsuz kudretinin eserlerini temaşa etmesi için, önce Mescid-i Aksaya, oradan da semaya yükselişidir.
Süleyman Çelebi “ Şeş cihetten ol münezzeh zül-celal, bikemukeyf ana gösterdi cemal. “ şeklinde ki ifadesiyle kutlu yükselişin mahiyetini insanlığa anlatmaktadır.
Miraç bir arınma ve Allah (c.c.)’a yakınlaşmadır. İnsanın erdem yolculuğu ve Eşref-i Mahlukat derecesine yükselişin hikayesidir. Sadece Mescid-i Haram, Mescid-i Aksa ve hakikat göğünün katmanlarında değil insanlığın Allah’a ulaşan yolunun duraklarında da gerçekleşmiş kutlu bir yolculuktur. Bu kutlu yolculukta insanlık, her daim Miracı olacak namaz ile lutuflandırılmıştır.
Miraç, kendi semamıza yani kalbimize ve iç dünyamıza bir yolculuk yapmamıza, arınmamıza, İslam aleminin ve bütün insanlığın yüksek değerlerle yükselmesine vesile olsun. Miraç kandilimiz mübarek olsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021