SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlığına Kavuşan Şehit Aileleri Başkanı Görevine Döndü

Sağlığına Kavuşan Şehit Aileleri Başkanı Görevine Döndü

A - +

Aksaray Haberleri - 29.04.2015 - 18:36

Sağlığına Kavuşan Şehit Aileleri Başkanı Görevine Döndü

Geçtiğimiz ay kalp krizi geçirerek önce Aksaray Devlet Hastanesi ve daha sonra Kayseri Tekden özel kalp hastanesine sevk edilen ve orada önce anjiyo ardından da başarılı bir cerrahi operasyonu ile dört damarı değiştirilebilen, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak sağlığına kavuşarak Dernekteki görevine tekrar döndü.

Sağlığından oldukça memnun olan Koçak, “Gerek hastanede gerekse evine geldikten sonra Kendisini arayıp veya evine gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Tüm Aksaraylılara teşekkürlerini bildirdi. Koçak sözlerine şöyle devam etti.” Sağlığımı kaybedip hastaneye kaldırıldığımda, ardından ameliyat sürecinde ve ameliyattan sonra beni hiç yalnız bırakmayan dosalarım ve aileme minnettarım. Telefonla bizzat arayan Valimiz sayın Şeref Ataklı ve Değerli eşlerine, Polis oklu müdürümüze, Ak Parti il teşkilatına, MHP il başkanı ve yönetimine, şehit ailelerime ve dostlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimi arz ediyorum. Şükür sağlığıma kavuştum Allah’ım hiç bir kimsenin sağlığını ve sıhhatini bozmasın, Bozarsa da Allah Devletimize ve sağlık kuruşlarına zeval vermesin. Şuanda görevimin başındayım yine şehit ailelerinin tüm sorunları için koşturmalarıma devam edeceğim” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021