SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel İdare Memurlarına Zam Verildi

Özel İdare Memurlarına Zam Verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 09.03.2016 - 14:37

Özel İdare Memurlarına Zam Verildi

Bem-Bir-Sen Aksaray İl Başkanlığı ile Aksaray İl Özel İdaresi arasında yapılan Sosyal Denge Sözleşmesi yenilenerek imzalandı.
Aksaray İl Özel İdare de yapılan imza törenine Aksaray İl Özel İdaresi genel sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ ile Aksaray Bem-Bir-Sen İl Başkanı Seyfullah BAYSAL sendika üyeleri katıldı.

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan ALTUNDAĞ ile Bem-Bir-Sen Aksaray il Başkanı Seyfullah BAYSAL arasında imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile İl Özel İdaresinde çalışan memura ortalama 750 TL ile 800 TL arasında katkı sundu.

2016 ve 2018 dönemini kapsayan bu sözleşme ile sözleşmeye taraf olan çalışanların ekonomik durumunu, işverenin mali gücünün elverdiği ölçüde iyileştirmek, çalışanların performansını artırmak, hizmet kalitesini yükseltmek ve katılımcı bir çalışma düzeni oluşturmak hedeflenmektedir.

Aksaray Bem-Bir-Sen İl Başkanı Seyfullah BAYSAL imza töreninde yaptığı konuşmada,“Yerinden yönetimde kamu çalışanı teşvik etmek ve verimliliği artırmak amacıyla Sayın genel sekreterimiz de kamu çalışanlarını gözeterek Sosyal denge Sözleşmesi’ni imzaladığı için teşekkür ediyor, yeni sözleşmenin çalışanlara, bizlere ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021