Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » OSB, MHP Diyor!

OSB, MHP Diyor!

A - +

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 12:47

OSB, MHP Diyor!

24 Haziran seçimlerine en iyi hazırlık ve çalışma yapan partilerin en başında yer alan Milliyetçi Hareket Partisi, seçimlerden başarı ile ayrılacaklarına eminler. MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli gittikleri her yerde seçmenlerin çok büyük sevgisini ve desteğini alıyorlar. OSB’de seçim çalışması yapan MHP adaylarına işçilerin ve yatırımcılar büyük destek verdiler. OSB’deki işçiler, “MHP 15 Temmuz’da dik durarak ülkenin bekasından yana taraf oldu. Biz de seçmenler olarak MHP’den yana dik duracağız ve Mecliste MHP’li vekil sayısını arttıracağız” dediler.

MHP’nin 15 Temmuz hain darbe sürecinin ardından duruşu ve izlediği siyasetten dolayı MHP Aksaray Milletvekili adayları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olan sevginin, güvenin ve ülke sevdasının Aksaray temsilcilerini 24 Haziran seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) göndererek, MHP’nin Mecliste de ülkenin güvenilir sigortası olduğunu belirtiyorlar.

Milliyetçi Hareket Partisinin Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli seçim çalışmaları kapsamında bu defa Organize Sanayi Bölgesinde işçilerle ve OSB’deki yatırımcılarla bir araya geldiler. OSB’de çalışan işçiler ve yatırımcılar, Bugün ülke sağ salim ayakta ise 15 Temmuz’da sahaya inen ve ülkenin selameti için dik duran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ülkücülere borçludur. Bu millet Bahçeli’nin ülke sevdasını unutmayacaktır. Bahçeli’nin ülke sevdasını ve ülkenin bekası için hükümete verdiği desteği unutmayacaktır. Ülkenin bekası için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı alırken, Cumhur ittifakının da kurucusu olmuştur.

24 Haziran’da istikrarın sürmesi, Ülkenin bekası için Cumhur ittifakını ve MHP’yi destekleyeceğiz. Oylarımıza MHP’ye vereceğiz diyerek MHP Aksaray Milletvekili adaylarının da halkın içinden ve halkın sevdiği adaylar olduğunu da belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021