SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Ekici Görevini Bırakıyor mu?

Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Ekici Görevini Bırakıyor mu?

A - +

Aksaray Haberleri - 11.05.2015 - 13:48

Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Ekici Görevini Bırakıyor mu?

Edindiğimiz kulis bilgilerine göre Aksaray Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Ortaköy Belediye başkan yardımcılığı görevini ve Milliyetçi hareket partisinden ayrılacağı sözleri hafta sonu kamuoyunda bomba etkisi yarattı.
Seçim atmosferine günler kala ve yarın Aksaray’a gelecek olan MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli öncesinde bu tür bir dedikoduda tüm gözler Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici’ye çevrildi. Ortaköy halkı tarafından sevilen ve başarılı bir iş adamı olarak tanınan aynı zamanda da Aksaray’da tanınan ve birçok STK’da görev yapan Ekici’nin böyle bir durumla karşı karşıya olması halinde başta Ortaköy Belediyesine daha sonra MHP camiasına tepkiler doğurabileceğini söyleyen vatandaşlar, bugün haber merkezimizi telefon yağmuruna tutarak defalarca arayarak bu konunun gerekli kişiler tarafından aydınlatılmasını ve gerekli açıklamaların yapılmasını istediler.
Bizde Birlik Haber gazetesi olarak başta Ortaköy Belediye başkanı Mahmut Ütük ve Ortaköy MHP İlçe başkanı ile MHP Aksaray il ve ilçe başkanlarının bu konu hakkında kamuoyunu aydınlatmalarını bekliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021