Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İlçe Haberleri » Ağaçören Haberleri » Önder’den Anlamlı Proğram

Önder’den Anlamlı Proğram

A - +

Ağaçören Haberleri - 18.12.2018 - 16:35

Önder’den Anlamlı Proğram

Önder Aksaray Ağaçören’de program düzenledi. Programdan önce Önder Başkanı Kuddusi Bakar Öncüspor Başkanı Okan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ağaçören Kaymakamı Zikrullah Erdoğan’ı ziyaret ettiler. Sohbet ve istişarelerde bulundular. Kaymakam Zikrullah Erdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanlarına ve üyelerine teşekkür etti. Ardından programın yapılacağı Ağaçören Kapalı Spor Salonuna geçildi. Program Şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Selam İmam hatipli şiirinin okunmasının ardından, selamlama konuşmasını Ağaçören İmam Hatip Lisesi Müdürü Nihat Kaya yaptı.

Daha sonra kürsüye davet edilen Aksaray Önder Başkanı Kuddusi Bakar yaptığı açıklamasında; “Sevgili Ağaçörenli kardeşlerim kıymetli veliler çok değerli öğrenciler Önder İmamhatipliler Derneği olarak bugün burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizim için iki mühim mesele vardır. Birincisi nefsimizi muhafaza etmek, ikincisi ise neslimizi muhafaza etmektir. Dünyevileşme ve sekülerleşmenin arttığı bir dönem de yaşıyoruz. Yaradılış gayemizden uzaklaştık. İslami kimliğimizi kazanarak, örf ve adetlerimize, gelenek ve göreneklerimize uygun, medeniyetimize sahip çıkarak yaşamanın elzem olduğunu belirtmek istiyorum.

Kıymetli Veliler sorumluluklarımızın bilincinde olmalıyız. Çocuklarımıza güvenmeli ve onların önünü açmalıyız. Fikirlerine ve projelerine sahip çıkarak onları desteklemeliyiz. Çocuklarımızı bugün İmamhatipe göndererek, yarın onların melek olarak dönmelerini beklememiz hata olur. Onlara zaman tanımalıyız. İmam hatipdeki manevi hava, çocuklarımızın bir kısmına okurken sirayet eder, bir kısmına da hayata atılınca sirayet eder. Önemli olan bu okullarda almış olduğu dini bilgiyle hayatın her alanında görev alabilmeleridir. Sevgili öğrenciler sizlerden de iki talebimiz var. Birincisi Kuranı Kerim başta olmak üzere bol bol kitap okumanız ve kendinizi geliştirmeniz. İkincisi ise beş vakit namazınızı aksatmadan son nefesinize kadar kılmanız. Önceliğimiz Allah’ın emir ve yasaklarına uymak olursa, aşamayacağımız hiç bir engel yoktur. Bizler Önder olarak her daim sizlerin yanındayız, yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, sevgi saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Önder Başkanı Bakar’ın konuşmasının ardından Seyri Alem ekibi sahne aldı. Söylenen güzel ezgilere öğrencilerde eşlik ettiler. Seyri Alem Grubunun sorularına doğru cevap veren öğrencilere kitap hediye edildi. Ardından sahneye Öncüspor’un tekwando ekibi çıktı. Yapmış oldukları gösterilerle göz dolduran sporcular sık sık alkışlandı. Yine Öncüspor’un okçuları hem kendileri hem protokol hem de öğrencilere ok attırdılar.

Son olarak sahneye GSB Aksaray Gençlik Merkezi Gönüllüleri çıktı. Çocuklara çok güzel oyunlar oynattılar. Birçok top hediye ettiler. Yüz boyama çalışması yaptılar. Dart attırdılar.

Program sona erdikten sonra Önder’in Ağaçören İHL’ne yaptırmış olduğu kapı ve kolon giydirme çalışmaları yerinde incelendi ve tetkik edildi.

Program sonunda Önder il Başkanı Kuddusi Bakar’a yaptıkları bu güzel programdan dolayı Ağaçören İlçe Milli Eğitim müdürü Nihat Yalvaç ve Ağaçören Kaymakamı Zikrullah Erdoğan teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021