SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Öğretmenler Baş Tacımızdır

Öğretmenler Baş Tacımızdır

A - +

Aksaray Haberleri - 23.11.2017 - 11:39

Öğretmenler Baş Tacımızdır

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı; Bilginin yöneticisi, toplumun geleceğini şekillendiren ve de geleceğin mimarlarını yetiştiren öğretmenlerimizin 24 KASIM Öğretmenler günü kutlu olsun.

Ülkemizin ve ailelerin geleceği olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek, hayata tutunmalarını sağlayan öğretmenlerimizdir.

Yaşamın her alanında ileri gitmek isteyen milletlerin öğretmenlerine göz bebeği gibi bakmaları ve de öğretmenlerin eli öpülesi kişiler olduklarını bilmeleri gerekir.

İnsanlık tarihinin en kutsal mesleklerinden birisi hiç şüphesiz öğretmenliktir. Öğretmenlik bu yönüyle de fedakârlık isteyen bir meslektir. Çocuklarımızın başarılarında büyük payları bulunan, bütün eğitimcilerimize, öğretmenlerimize şükran ve minnet duyuyoruz. Onlar topluma yön veren ışık tutanlardır. Onlara verdiğimiz değer medeniyetimizin de ölçüsünü ifade eder.

Esnaf ve Sanatkârlar kesimi olarak, eğitime yapılan yatırımın kaybetme riski olmayan tek yatırım olduğunu bilerek, eğitim alanında yapılan çalışmalara da imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalıştık.

Öğretmenlerimize ve eğitime verdiğimiz değer, bizim kendimize ve ülkemize verdiğimiz değerdir. İyi yetişmiş, donanımlı öğretmenlerimizin yetiştireceği yeni nesiller toplumumuzu medeniyet yarışında en ileriye götürecek gücümüzdür.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük önder, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ilköğretim okullarından başlayarak eğitimin her kademesinde elimizden tutan, bizleri ve ülkemizin başarılarında büyük emeği olan çok kıymetli, vefakar, cefakar, fikir insanları öğretmenlerimizin bu anlamlı günü can-ı gönülden kutluyor, eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021