SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Semih Ekercin Atandı

Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Semih Ekercin Atandı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.11.2016 - 8:39

Mühendislik Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Semih Ekercin Atandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Semih Ekercin, fakültenin akademik birikimini şehir ve toplum yararına kullanmak arzusunda olduklarını söyledi.

Rektör Yardımcılığı görevinin yanında Mühendislik Fakültesi Dekanlığını da deruhte eden Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, çalışmalarındaki yoğunluk münasebetiyle, Dekanlık görevini Prof. Dr. Semih Ekercin’e devretti. Düzenlenen devir-teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Prof. Özçifçi, görevde bulundukları süre içerisinde gerek öğrencilere, gerek idari ve akademik personele, gerekse şehre faydalı olmaya çalıştıklarını ve pek çok çalışmayı hayata geçirme fırsatı bulduklarını söyledi. Ekercin’e yeni görevinde başarılar dileyen Özçifçi, “Sayın Hocamızın son derece faydalı ve etkili hizmetler üreteceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi. Yeni Dekan Prof. Dr. Semih Ekercin ise üniversitenin temel hedefleri arasında olan şehir-üniversite ve sanayi-üniversite işbirliğini daha da geliştirme doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını, akademik birikimi toplumsal faydaya dönüştürmeye gayret edeceklerini belirtti.

Törenin sonunda Ekercin, Özçifçi’ye, değerli hizmetlerinden dolayı çiçek takdiminde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021