SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Muhasebeciler Odası İftarda bir araya geldi

Muhasebeciler Odası İftarda bir araya geldi

A - +

Aksaray Haberleri - 30.05.2019 - 18:54

Muhasebeciler Odası İftarda bir araya geldi

Aksaray Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdurrahman Özkan, oda üyeleri ile geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Özel bir tesiste Havuz başında düzenlenen iftar programına Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Defterdarlık Personel Müdürü Asuman Arı, Aksaray İş Kur İl Müdürü Mahmut Akkuş ve İş Kur Şube Müdürleri, Vergi dairesinde çalışan Müdür Yardımcıları ve şefler, yüzlerce Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Abdurrahman Özkan İftar Programına katılan davetlilere yönelik Hoşgeldiniz konuşması yaptı.
Program sonrası önceki dönem Aksaray Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Melih Özan ve Başkan Yardımcısı Cumali Bozdoğan’a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaketler takdim edildi.
Başkan Melih Özan’ın plaketini Aksaray Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Cumali Bozdağan’ın plaketini ise Aksaray Defterdarı Uğur Arslan verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021