SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Milletvekili Aydoğdu, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.07.2018 - 16:51

Milletvekili Aydoğdu, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı

Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU; Haber özgürlüğünün en etkin aracı olan basınımız, demokrasimizin gelişmesinin önemli ve değerli araçlarındandır.

Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının güvencesidir.

Basın mensupları, vermiş oldukları hizmetlerle topluma yön vermekte, haberciliğin yanında aynı zamanda ciddi bir eğitim işlevini de yerine getirmektedirler. Basın, doğru, tarafsız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda kanaat oluşturmak ve toplumu aydınlatmak işlevini yerine getirirken, meslek ilkelerini ve etiğini gözetmeli, kişilik haklarına, kişilik değerlerine, gizlilik alanına saygı göstermelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Aksaray ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ile ulusal haber ajansı temsilcilerimizin üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı canı gönülden kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde yaşamalarını temenni ederim.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021