SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Merkez İlçe Başkanı Aktürk’ten 19 Mayıs Mesajı

Merkez İlçe Başkanı Aktürk’ten 19 Mayıs Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2019 - 15:15

Merkez İlçe Başkanı Aktürk’ten 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

Aktürk, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, istiklal mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs günü, milli hafızamız için çok önemli bir gündür.Tarih boyunca kurduğu devletler ve medeniyetlerle insanlığa hizmet eden milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için Samsun’dan başlatılan mücadeleye en çok istikbalimizin teminatı gençlerimiz sahip çıkmıştır ve çıkmaya devam edeceklerdir. İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi son derece anlamlıdır. Zira istiklal şuuruyla yetişmiş olan gençlerimiz, istikbalimizin de sembolü ve güvencesidir. Bu bakımdan, bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimize çok daha kalkınmış, çok daha demokratik, çok daha özgür bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin yüzlerindeki ışıkta, gözlerindeki pırıltıda Türkiye’mizin aydınlık geleceğini görüyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlık yolunda milli mücadeleyi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüren milletimiz, birbirine kenetlenerek büyük bir diriliş gerçekleştirmiştir. 19 Mayıs Cumhuriyetimizin, gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin simgesidir. Sizlerin Türk milletinin bir bireyi olmanın verdiği gururla, sorumluluklarınızı yerine getirmek, ülkeniz yönünden en iyisini yapmak için hiçbir özveriden kaçınmayacağınıza inancımız sonsuzdur. Her geçen gün artan eğitim seviyeleri, gelişen vizyonları ve siyasetimizde artan etkinlikleriyle gençlerimiz ülkemizin en büyük teminatıdır. Bu anlamlı günde tek yürek olan gençlerimiz ile daha yürüyecek çok yolumuzun olduğunu belirterek, bütün gençlerimizin bayramını kutluyor, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021