SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Menemen Belediye Başkanı Şahin’den Aksaray’a Ziyaret

Menemen Belediye Başkanı Şahin’den Aksaray’a Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 24.03.2017 - 12:43

Menemen Belediye Başkanı Şahin’den Aksaray’a Ziyaret

İzmir ili Menemen İlçesi Belediye Başkanı Tahir Şahin ve beraberindeki heyet bir dizi çalışmalar için CHP Aksaray İl Teşkilatını ziyaret ettiler.
İzmir ili Menemen İlçesi Belediye Başkanı Tahir Şahin ilk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in yanı sıra, CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Ünal Er, Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, Taşpınar Belediye Başkanı Cihan Yüksel, Saratlı Belediye Başkanı Nedim Uğuz ve partililer katıldı. İl Başkanlığı ziyaretinin ardından heyet 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bulunan “HAYIR” çadırında çalışmalara katıldılar. Konuyla ilgili açıklama da bulunan CHP Aksaray İl Başkanı Ali Rıza Toprak; “İzmir Menemen ilçe Belediye Başkanımız Menemen Ruhu ile Aksaray’ımızı ziyaret etti. Menemen; Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana önemli bir yerlerdendir” dedi.
İzmir ili Menemen İlçesi Belediye Başkanı Tahir Şahin ise;“ Cumhuriyetimizin ilk şehidi yedek subay öğretmen Mustafa Fehmi Kubilay’dan ve bekçilerimiz Hasan ve Şevki beylerin yaşattığı laik ruhu ile anılan Menemen’den o ruh ile geldik Aksaray’a. Ülkemizi ne kadar çağdaş hâle getiririz çalışmalarının yerine ne kadar daha çağdaşlıktan çıkarız bir çalışması yer almaktadır. Tek adamlık yasasını getirmeye çalışan mevcut iktidar daha sonra da eyalet sistemi ile bölünmelere neden olacaktır. Bu kapsamda Aksaray’da bir dizi çalışmalar için 16 Nisan’da halkımızın neden HAYIR demesi için çalışmalarda bulunacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021