SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » LÖSEV’in Yardım Tirı Aksaray’da

LÖSEV’in Yardım Tirı Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 05.11.2015 - 18:55

LÖSEV’in Yardım Tirı Aksaray’da

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) “Anadolu’ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi” kapsamında oluşturulan “İyilikler Tırı” Aksaray’a geldi.
Bir alışveriş merkezinin arkasında ve önünde konuşlandırılan tırdaki giyim, tekstil, gıda, kırtasiye, oyuncak, et, kuru gıda gibi malzemeler lösemili çocuklara ve ailelerine dağıtıldı. LÖSEV Sosyal Hizmetler Yönetmeni Elif Kahraman, proje kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi lösemili ailelere yardımları ulaştırdıklarını söyledi. Yaklaşık 4 yıldır projede görev aldığını belirten Kahraman, “Biz LÖSEV olarak lösemi hastalığının atlatılabilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunun sürekli altını çiziyoruz. O yüzden özellikle lösemiye yakalanan yetişkin ve çocuk hastalarımızın moralle sevgiyle iyileşebileceğine inanıyoruz. Bu kapsamda bugün Aksaray’daki 79 ailemize yardımlarımızı getirdik. İlçelerde ve şehir merkezinde yaşayan bu ailelerimize, tırda bulunan kırmızı et ürünü, gıda, kıyafet gibi yardımları elden teslim ediyoruz” dedi.
Halkla İlişkiler Yönetmeni Ceren Gökdemir ise, “Bugün Aksaray’da yaşayan ailelerimize iyilikler tırında bulunan yardımları dağıtmaya geldik. Bu organizasyonumuzda Aksaray Üniversitesi’nden gönüllü topluluğumuz bizlere çok büyük katkı sağladılar. Ailelerimize yardımlarımızı iletirken bize yardımcı oldular. Ayrıca bizim için bağışlar çok önemli. Çünkü bütün yardımları bağışlarla yapıyoruz. Herkesten bu konuda duyarlı olmalarını bekliyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021