SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kore Gazilerine anlamlı ziyaret

Kore Gazilerine anlamlı ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 22.12.2015 - 16:08

Kore Gazilerine anlamlı ziyaret

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi Kore Gazilerini evlerinde ziyaret etti. Gazilerle ve yakınları ile görüşen Ataklı, “Bizler ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz’dedi.

Aksaray’da her hafta şehit ve gaziler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı Hanımefendi, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan’ın eşi Asiye Bayhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk. Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve beraberindeki bir heyet ile Kore Gazileri Ahmet Bilgiç, Hurşut Doğan ve Mehmet Acar’ı ziyaret ettiler.

Gaziler ve yakınları ile görüşerek hasbihal eden Adile Ataklı, “Bizler bu vatanda şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde yaşıyoruz. Ne yapsak onlara olan borcumuzun asla ödeyemeyiz. Bizler her zaman onların yanındayız. Onların ailesi onların evlatlarıyız. Onları ziyaret ederek varsa sorunlarını çözmeye onlarla sohbet ederek hasbihal etmeye devam edeceğiz.’ dedi.

Ziyaretlerden memnuniyetlerini belirten Gaziler ve aileleri Adile Ataklı Hanımefendiye ve ziyarete gelen heyete teşekkür ederek tek beklentilerinin kendilerinin hal hatırlarının sorulması olduğunu devletin her türlü imkandan yararlanmak için kendilerine her zaman yardımcı olduğunu belirttiler.

Kore Gazilerine anlamlı ziyaret1

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021