SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kimsesiz, Engelli ve Yardıma Muhtaç Vatandaşların Yemekleri Evlerine Götürülüyor‏

Kimsesiz, Engelli ve Yardıma Muhtaç Vatandaşların Yemekleri Evlerine Götürülüyor‏

A - +

Aksaray Haberleri - 03.03.2015 - 17:14

Kimsesiz, Engelli ve Yardıma Muhtaç Vatandaşların Yemekleri Evlerine Götürülüyor‏

Aksaray Valisi Şeref Ataklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevi’ni ziyaret etti. Vali Yardımcısı Tolga Polat, İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şenol Mutlu’dan bilgi alan Vali Ataklı, Aşevinin 2015 yılı itibariyle yeni bir uygulamaya başladığını ifade ederek kimsesiz, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların yemeklerinin servis araçları ile evlerine götürülmeye başlandığını söyledi.

Aşevinde incelemelerde bulunarak hazırlanan yemekler ve dağıtım çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Ataklı, vakıf aşevinden yaşlı, engelli, kimsesiz ve yardıma muhtaç 92 aileden 250 kişiye her gün sıcak yemek yardımı yapıldığını belirtti.

Yemek yardımı için daha önce aşevine gelmek zorunda kalan vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları çözüme kavuşturmak için bir çalışma başlattıklarını belirten Vali Ataklı, ‘İl Özel İdaresinden 2 adet araç tahsis edilerek vakıf aşevine görevlendirilmiş olup, hizmet alımı ile personel istihdam edilerek vatandaşlarımıza yapılan yemek yardımları artık evlerine götürülmeye başlamıştır.’ dedi.

Vali Ataklı aşevine vatandaşlar tarafından et ve çeşitli gıda malzemeleri bağışlarının da yapıldığını belirterek bundan da memnuniyet duyduklarını söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021