SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kadınlarımız İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır

Kadınlarımız İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır

A - +

Aksaray Haberleri - 08.03.2016 - 13:55

Kadınlarımız İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay dünya kadınlar gününe özel yayınladığı basın bildirisinde; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır.

Kadınımız her alanda erkeğine rakip değil eğitimde, saniyede üretmede hizmette üzerine düşen her konuyu büyük bir titizlikle yerine getirip toplumsal meşakkatleri gücü nispetinde çözümlemek için var olduğunu gösterme çabasındadır. Bugün geldiğimiz nokta Ak Parti iktidarıyla birlikte kadınımız arzu ettiği değere ulaşmıştır ve fark edilecek bir ayrıcalık kazanmıştır.

Kadınımız mutluluklarımızın ardındaki kahramandır İl Başkanı Karatay, Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan tüm değerli kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlu olsun, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021