SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığının açılışını Meral Akşener Yapacak

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığının açılışını Meral Akşener Yapacak

A - +

Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 13:16

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığının açılışını Meral Akşener Yapacak

*Aksaray İYİ PARTİ Tabelasını astı. İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığının açılışını İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER YAPACAK.
Kısa zaman önce kurulmasına rağmen bütün Türkiye’de teşkilatlanmasını hızla sürdüren İYİ PARTİ ilimizde de İl Başkanlığı binasını hizmete açarak Parti çalışmalarına hız verdi.İlimiz Merkezinde Kurşunlu Camii Yanında TEB Bankası karşısı 5.katta hizmete giren İYİ PARTİ Aksaray İL Başkanlığında hummalı bir çalışma başladı.Tabelasını asan İYİ PARTİ Aksaray İl Başkanlığı İl ve İlçe Yönetimlerini bu hafta oluşturarak Genel Merkeze gönderecek.İYİ Parti İl Başkanlığı açılışı ile ilgili bir açıklama yapan Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Özhan TÜREMİŞ “ İYİ Parti fırtınası tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de tüm hızıyla devam etmektedir. İl Başkanlığı için yerimizi tutup,tabelamızı astık.Partimize büyük bir teveccüh var.Bu teveccühü karşılayabilmek adına ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yapmaktadır. İlimiz Merkezinde Kurşunlu Camii Yanında TEB Bankası karşısı 5.katta hizmete giren İYİ PARTİ Aksaray İL Başkanlığını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.Parti İl Başkanlığımızın açılışını Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER yapacaklar.Açılış ile ilgli tarih kesinleştiğinde bir açıklama yapacağız.”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021