SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İnceöz; Yeraltı Kuyularına Kota Uygulanamaz

İnceöz; Yeraltı Kuyularına Kota Uygulanamaz

A - +

Aksaray Haberleri - 27.09.2015 - 11:42

İnceöz; Yeraltı Kuyularına Kota Uygulanamaz

Ak Parti Grup başkan vekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz Su sorunu çözülmeden Yeraltı Kuyularına Kota uygulanamaz dedi.

Sultanhanı Kasabasına Bayramlaşma ziyaretinde Bulunan Ak Parti Grup başkan vekili ve Aksaray Milletvekili ilknur inceöz Sultanhanı Kasabasında Halkla Bayramlaştı. Vatandaşların Sıkıntı ve taleplerini de dinleyen İnceöz Bir Çiftçinin Yeraltı Su kuyularına kota uygulaması konusunu sorması üzerine bölgenin su sorunu çözülmeden yeraltı kuyularına kota konulamayacağını belirterek su sorunu çözülmeden kota konulması bölgede çiftçiliği tamamen bitirir dedi. İnceöz açıklamasında ” Bu bölgenin sulama suyu sorununu biliyoruz su kuyularına kota uygulamasını zaten erteledik ve seçimlerden sonra bu konuyu gündemimize alacağız ve Aksaray Merkezde içme suyu ve Bu bölgemizde de sulama suyu sorununu çözeceğiz bu konuda bazı projeler üzerinde çalışıyoruz bunlar netleştiğinde de kamu oyu ile paylaşacağız bölgemiz çiftçisi Rahat olsun Su sorununu çözmeden su kuyularına kota konulamaz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021