SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İMEF Aksaray İl Temsilciliğine Eskil Getirildi

İMEF Aksaray İl Temsilciliğine Eskil Getirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2020 - 11:33

İMEF Aksaray İl Temsilciliğine Eskil Getirildi

Mahmut Eskil İMEF internet Medya ve Bilişim Federasyonu Aksaray il temsilcisi olarak görev aldı.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı,68haber ile Turkiyeobjektif internet sitelerinin imtiyaz sahibi Mahmut Eskil Ankarada bulunduğu dönemde Kurucu genel başkan yardımcısı olarak görev aldığı İMEF İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Aksaray İl Temsilcisi olarak görev almıştır.
İMEF 2010 yılında digital medya ve bilişim sektörünün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdede basın habercilik ve bilişim dünyasına hakim olacağını ön görerek çok sayıda gazeteci üniversitelerin bilişim ve basın yayın alanında dekan ve hoca düzeyinde çok sayıda eğitimci çok sayıda dernek STK ve kurum yöneticilerinin bir araya gelerek kurmuş oldukları Sivil toplum kuruluşudur.
Halen başkanlığını aynı zamanda Rizeliler Eğitim ve kültür derneği başkanlığı da yapan Dr.Süleyman Basa yürütmektedir. Çok sayıda Ulusal ve yerel İnternethaber sitesi İMEF çatısı altında yayınlarına devam etmekte bir çok ilde temsilcilikleri bulunmaktadır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021