SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İl Genel Meclisi Ağaçören’de sorunları dinledi

İl Genel Meclisi Ağaçören’de sorunları dinledi

A - +

Aksaray Haberleri - 13.03.2015 - 14:20

İl Genel Meclisi Ağaçören’de sorunları dinledi

İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, ve İl Genel Meclis Üyeleri Etem Kabay ve Ercan Yeşilöz ile Aksaray Ağaçören İlçesini ziyaret ederek köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Köy muhtarlarından sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi alan İl Genel Meclis Başkanı M.Muammer Tüzün, “Aksaray ve ilçelerimizin sorunlarını çözme noktasında önemli adımlar atıyoruz. Köylerimizin alt yapısı ile ilgili karşımızda duran sıkıntıların çözümü konusunda Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından ilimize sağlanan 6 milyon TL’lik ekstra ödenek ve Arsa satışları ve diğer gelirlerden elde edilen 6 milyon TL ödenek ile toplamda 12 milyon TL ödenek hesaplarımıza aktarıldı. Aksaray ve ilçelerimizle ilgili hedeflediğimiz çalışmaları bir bir hayata geçireceğiz. Hiç vakit kaybetmeden köylerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda meclis üyesi arkadaşlarımızla gece gündüz çalışacağız.

Aksaray’ın en ücra köşelerinde bulunan köylerde her türlü hizmetin medeniyet yolundaki ilerlemeyi sağlayacak köy yollarının her zaman ve her şartta açık ve kullanılabilir kalması için yol standartlarını yükselteceklerini vurgulayan Tüzün; “Köylerimiz Kilitli Parke taşı ile toz ve çamurdan kurtarılacak. Amaçlarının hizmet sahası içerisindeki köylerin köy içi yollarıyla köy meydanlarının kilit parke taşı ile kaplanarak köylerin çamurdan arındırılması olduğunu ve köylerin artık şehirlerden farksız olduğunu belirtti.

Ağaçören’e bağlı köylerin çok değişeceğini söyleyen Meclis Başkanı Tüzün, Aksaray İl Genel Meclisi ve Özel İdaremiz son yıllarda köylerde reform sayılacak çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler köylere yabancı, köyleri bilmeyen yöneticiler değiliz. Köy koşullarını da köylülerimizin ihtiyaçlarını da çok iyi biliyoruz. Planlamamızı buna göre yapacak ve ihtiyaçları teker teker gidereceğiz. dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021