SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Eskil M.Y. O. Eğitim Öğretime Başladı

Eskil M.Y. O. Eğitim Öğretime Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 21.09.2016 - 10:57

Eskil M.Y. O. Eğitim Öğretime Başladı

Eskil ilçesinin yıllardır hayalini kurduğu Meslek Yüksek Okulunda nihayet ilk ders zili çaldı. Bu yılki eğitim sezonunu açılmasıyla beraber Eskil M.Y. O. Öğrencileri de ilk ders başını yaptı.
Konu ile ilgili, Eskil Belediye Başkanı Niyazi ALÇAY; ”Eskil meslek yüksek okulumuzun öğrencileri bu yıl ki eğitim sezonunun başlaması ile ilçemize geldiler. Bu zamana kadar gösterdiğimiz gayret ve çabanın meyvelerini toplamak bizleri derinden mutlu etti. Gelen Öğrencilerimizin hepside öz evlatlarımız neyse, onlarda bizim için öyledir. Halkımızın da bu duygu ve düşünce içinde olduğuna ve misafir perverliğini göstereceğine inancım tamdır. İlçe müftümüz ve öğretmen evi Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu önemli Yatırımı Başarmaktan dolayı Ak parti il teşkilatımıza tüm eski ve yeni Milletvekillerimize Rektörümüz Yusuf ŞAHİN beye Müdürümüz İlker beye teşekkürü borç biliyor tüm öğrencilerimize öğretim Döneminde başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021