SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ensar Vakfından İHL Öğrencilerine Moral Kahvaltısı

Ensar Vakfından İHL Öğrencilerine Moral Kahvaltısı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.03.2015 - 12:05

Ensar Vakfından İHL Öğrencilerine Moral Kahvaltısı

Ensar Vakfı Aksaray Şubesi tarafından 15 Mart 2015 Pazar günü yapılan Üniversite Giriş Sınavları (YGS) öncesi Sınava girecek olan öğrencilere moral ve motivasyon olması ve öğrencileri bilgilendirme amaçlarıyla İlimiz İmam Hatip Liseleri son sınıfında okuyan öğrencilere Cumartesi günü Öğretmen Evi Lokalinde kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlen kahvaltı programına öğrencilerin yanı sıra Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI, Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz AKBULUT, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yusuf ŞAHİN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Affan BAŞBUĞ, İmam Hatip Lisesi Müdürleri ve öğretmenleri ile Ensar Vakfı Aksaray Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılan toplantıda konuşan Vakıf Şube Başkanı Bilal BİLECİK; ‘’ Öğrencilerimiz için önemli bir günün arifesinde öğrencilerin yanında olduklarını göstermek, onlara moral vermek ve motive etmek amaçlarıyla bu programın düzenlediğini’’ belirterek katılımcılara teşekkür etti ve Sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Ensar Vakfı çalışmalarının yansıtıldığı Video gösteriminde bulunuldu. Daha sonra söz alan İlimiz Rehberlik Ve Araştırma Merkezi Müdürü Eşref ŞAHİN ise; ‘’Öğrencilerin sınav öncesi ve sınav esnasında nasıl davranmaları gerektiğini’’ açıklayarak bazı tavsiyelerde bulundu. Bu anlamlı programı düzenleyen Ensar Vakfı Aksaray Şubesine teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Aksaray İmam Hatip Liseleri Koordinatörü ve MÜSİAD Başkanı Eyüp DAĞDAŞ’da; ‘’Bu programın son derece anlamlı olduğunu, diğer okulların böyle bir organizasyonun olmadığını bunun da İmam Hatip ayrıcalığı olduğunu belirterek Ensar Vakfına teşekkür etti ve Sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin YAZGI ise; ‘’Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileyerek “bu sınavın sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu bir son değil başlangıçtır. Bu sınav sizlerin Yüksek Öğretime geçişini sağlayacak bir sınav. Ancak beklediğiniz puanı alamazsanız üzülmeyin, şimdi olmazsa bile önümüzde ki sınavlarda daha iyi puan alabilirsiniz. Hedefinizi iyi belirleyin, idealleriniz olsun. Ben tekrar sınava giren tüm öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

Programın sonunda Ensar Vakfı yöneticileri ve öğrenciler Başkan Haluk Şahin Yazgı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Program İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Sadık BÜLBÜL’ ün öğrencilerin sınavda başarılı olmaları temennisiyle yaptığı dua ile son buldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021