SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ENERYA, Eskil’de Çalışmalarını Başlattı

ENERYA, Eskil’de Çalışmalarını Başlattı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 14:55

ENERYA, Eskil’de Çalışmalarını Başlattı

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan ve Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’la birlikte Eskil’deki temel atma törenine katıldı.

Enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Enerya, Aksaray’daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2018 yatırım planları dahilinde Aksaray’ın genişleme bölgelerinden biri olan Eskil’de doğal gaz hat imalatı çalışmaları başladı.

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Eskil’i doğal gaz konforuna kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Eskil, çok önemli bir hizmet alıyor. Eskil, Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinden biri, doğal gaz da bu gelişme büyük katkı sağlayacak. Bizi doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturduğu için Enerya’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Alçay, şöyle devam etti: “Doğal gaz hem çevre kirliliğinin azalmasında hem de yaşam standartlarının yükselmesinde katkı sağlayacak. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.”

Enerya Aksaray İşletme Müdürü Murat Küçükkapdan, “Eskil’in doğal gaza kavuşması için yaptığımız çalışmalara başından itibaren destek veren Eskil Belediye Başkanı Sayın Niyazi Alçay’a teşekkür ediyoruz. Başkanımızın desteğiyle bugün çalışmalarımızı artık başlatıyoruz. Yıl sonuna kadar Eskil’i doğal gaz konforu ve ekonomisiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Ağırlıklı olarak TOKİ Bölgesi’ne ilk aşamada gaz arzını sağlayacağız. İlerleyen yıllarda Merkez Mahallesi’ni de doğal gaza kavuşturacağız” diye konuştu. Küçükkapdan, Enerya’nın 2005 yılından itibaren Aksaray’da çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatarak, 2018 yılı sonunda Aksaray’da 80 bin aboneye ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021