SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Emniyet Müdürlüğü Soba Zehirlenmeleri Konusunda Vatandaşları Uyardı

Emniyet Müdürlüğü Soba Zehirlenmeleri Konusunda Vatandaşları Uyardı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.12.2017 - 10:39

Emniyet Müdürlüğü Soba Zehirlenmeleri Konusunda Vatandaşları Uyardı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Aksaray ilinde 2015 yılında 17, 2016 yılında 24, 2017 yılında 20 soba, kombi ve şofbenden sızan karbonmonoksit gazı nedeni ile zehirlenme olaylarının olduğu belirtilmiştir. Kış mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklıklarının düşmesi neticesinde olası soba zehirlenmelerinin önüne geçmek amacıyla, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Aksaray Belediyesi işbirliği ile bastırılan broşürlerin dağıtımı yapılmıştır. Ayrıca TDP Şube Müdürlüğü görevlileri, vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı ev ziyaretleri gerçekleştirmiştir.

Bu bilgilendirme çalışmalarında; vatandaşlarımıza yılda en az bir kez bacaların temizliğinin yapılması, çürük boru kullanılmaması, gece yatmadan önce yanan sobaya kömür atılmaması, üstten tutuşturulması, hava duman kapaklarının kesinlikle kapatılmaması ve lodoslu havalarda soba yakılmaması konularında uyarılar yapılmıştır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021